woensdag, april 18, 2012

Onze keuken

is bijlange nog niet af schreef ik al bijna een jaar geleden. Ondertussen hebben we het spanplafond, nog een extra kast en nieuwe stoelen maar de keuken is bijlange nog steeds niet af! De deur naar de wasplaats moet nog vervangen, de deurlijsten hebben we weggenomen en die moeten nog opgevuld worden. Nog verven en de ramen nog bekleden. Nu, bijna een jaar later wordt het toch tijd om daar werk van te maken!

De fotostudio is klaar op één boord na die nog geplaatst moet worden maar dat gaat volgende week gebeuren. Alles is een beetje blijven liggen omdat we het super druk hebben met zowel de fotostudio als losse opdrachten.

We kregen al allerhande klanten over de vloer. Veel kinderen, baby's, tieners, volwassenen, groepen, dokters, oma's, koppeltjes, kippen en nog veel meer. Ook de buitenshuis opdrachten lopen prima

Huwelijken heb ik altijd een beetje links laten liggen. Bang om dat ene moment te missen? Ik weet het niet maar ooit moest het er toch eens van komen. Nu hebben we er 3 in een maand tijd maar nog steeds nee gezegd tegen kerkelijk huwelijk! Eentje alleen gemeentehuis, eentje van 's ochtendsvroeg, gemeentehuis en avondfeest en nog eentje waar we enkel het feest moeten fotograferen maar wat toch wel bijzonder gaat worden. Hopelijk gaat het weer hun goedgezind zijn.

Beachballfestival staat er ook weer aan te komen wat weer een leuke week gaat worden maar meest van al kijk ik uit naar het Bluesfestival in Peer. Ontspanning, niet werken maar lui liggen, hangen, sfeersnuiven, de bluesvrienden weer eens terug zien en vooral het programma van dit jaar ziet er schitterend uit. BB King, John Fogerty, El Fish, Kenny Wayne Shepherd etc. Tickets "check"

1 opmerking:

MyriamC zei

Blij om nog eens iets van je te lezen!