vrijdag, mei 06, 2011

Drukke tijden!

Het beloofde een spannende week te worden. Dinsdag ochtend arriveerde het Stone-Unit gebouw wat onze fotostudio gaat worden. Een waar spektakel, zoals je hier op de foto's kan zien. Het plaatsen van het gebouw op zich ging als een wervelwind. Op minder dan 2 uur tijd stonden de 4 muren recht!!! Ongelooflijk toch?!

De volgende dag werd er nog hard gewerkt en tegen 4 uur waren ze klaar. Het raam en de deur worden in week 21 geplaatst.
Ondertussen zijn we volop begonnen met de keukenrenovatie. Het plafond en de dampkap zijn uitgebroken en verder ben ik bezig met het leegmaken van de keukenkasten. Een mooie opruiming want een mens houdt toch nogal wat nest bijeen! Je kasten steken zo vol en alles wat op de achterste rij staat gebruik je nooit omdat je gewoonweg niet meer weet dat je het hebt.

Ondertussen heeft Ed de fotostudio al geïsoleerd en namiddag gaan we weer verder in de keuken!
Het is niet zo gemakkelijk om beiden te combineren en het maakt me behoorlijk nerveus maar binnen 3 weken is alles in de keuken tenminste weer mooi en netjes en kan Ed de studio verder afwerken. Kalm blijven Tine!

Het weer: zonnig 24°C
Woensdag: 1ste bbq van't jaar
Donderdag: 2de bbq van't jaar
WW: -300 = 7.400kg

Geen opmerkingen: