donderdag, april 28, 2011

Mixed emotions

Het afgelopen weekend was druk, spannend, triest en feestelijk.
Initia heren verloren zaterdag de halve finale wedstrijd van Tongeren. Jammer!

Zondag was het Pasen, dan komt natuurlijk de paashaas! Tegen de middag kwam Eef al eens kijken of de klokken haar niet vergeten waren. Ze vond al snel haar Paasei van bij Boon in de boom. Al even snel lag het uit de boom. Pats! ;-)

Het was een prachtige warme dag. We zijn wel heel erg verwend deze lente. Kleine Brogel was het warmste plekje van heel Europa! 28.7 graden! De kinderen hebben nog nooit zo een mooie paasvakantie gehad!

Mijn 2 nichtjes kwamen iets na de middag aandraven met hun lege korfjes. Alisa vond het geweldig dat de gekke paashaas de eitjes en ander lekkers verstopte op de gekste plaatsen.

Maandag beloofde een spannende dag te worden. De bekerfinale van de dames werd Herstal gespeeld en onze Hasseltse Initia dames hebben de Belgische beker gewonnen! HOERA!

Een feestje bouwen hoorde erbij. Eerst een frietje eten en dan naar de Koestal op het Kolonel Dussartplein. De dames gingen volledig uit de bol met toeters en bellen, de sponsors trouwens ook.

Dinsdag om 8 uur zijn de grondwerken voor onze fotostudio gestart. Al even spannend dan de wedstrijden van het afgelopen weekend. De twee heren hadden ons kleine tuintje onderschat! De grond zat vol wortels en ze hebben erg moeten wroeten om erdoor te geraken.
Woensdag is de beton gestort en nu nog een weekje wachten op het gebouw zelf.
Er gebeurt zoveel de laatste tijd en het gaat allemaal zo snel!
Kunnen we de tijd even stilzetten aub?

Ging: deze week niet naar WW
Moet: zich wel weer herpakken met eten
Kocht: een Weber BBQ
Heeft: keelpijn.

Geen opmerkingen: