dinsdag, februari 08, 2011

Houten jubileum

Deze maand vieren we ons houten jubileum bij Initia Hasselt! Op 4 februari 2006 hebben we onze eerste voet in de sporthal Alverberg gezet. We waren er in opdracht voor Hasseltlokaal. Zaalsport heeft ons nooit geïnteresseerd maar wow, wij waren wel even onder de indruk van handbal! Zo erg zelfs dat we nog een tweede keer gingen fotograferen. Initia vond dit ook wel leuk en al snel promoveerden ze ons als huisfotograaf! Nu, 5 jaar later zijn de die-hard fans onze vrienden, kennen we elke speler, vliegen naar Roemenië voor een wedstrijd, rijden de dames naar Eupen of naar de kust en kunnen we ons een leven zonder Initia niet meer voorstellen.

Ons eerste verslag lees je hier onder.
Sasja wint nipt van Initia.

Eén puntje verschil! Dat is alles, we gaan hier niet van geluk of tegenslag spreken, slechts één puntje verschil! Lijsttrekker Sasja had het zaterdagavond in de Alverberg niet makkelijk tegen Initia.
Sasja scoorde onmiddelijk, maar kon niet uitlopen want Initia bleef terug slaan en nam zelfs voorsprong. De sterkte van Sasja lag in hun razendsnelle spurt naar het doel van Initia, om te scoren voor de Hasseltse verdediging terug kon keren van hun aanval. Deze punten maakten het verschil. Bij de rust was de stand 14-14... Initia's Geert Graf scoorde niet minder dan twaalf keer, tot grote frustratie van Sasja doelman Lars Bertels. Graf sprokkelde zo al 96 treffers bij elkaar dit seizoen. Ook Huygen raakte zeven maal voorbij de keeper van Sasja. Aan de kant van Sasja lag dit meer gevarieerd, een teken dat men niet zomaar voorbij de verdediging van Initia raakt? Het bleef spannend tot het eind, de beslissende doelpunten vielen in de laatste minuten. 75 seconden voor het eind strandde Initia op 25-26, het zat er nog in maar het mocht niet zijn. Sasja vierde, maar aan de kant van Initia waren er niet echt trieste blikken. Ze zijn op weg naar de play-offs en aan deze wedstrijd te zien zal er daar met Initia rekening gehouden moeten worden.

weer: 0:18AM -3°C
heeft: nieuwe achterbanden
kocht: 2 huisplanten en een brood
zag: tante Mia bij mijn ouders
RIP: Marie-Rose Morel
pa: loopt een beetje minder krom
schoonpapa: moet meer eten van de dokter
had: dinsdagavondbezoek van Eef