zondag, februari 06, 2011

It's all about food

Met z'n vieren naar de cinema, dat was het plan! Pop-corn alleen vult de maag niet dus eerst maar een flinke hap eten bij Pegasos in Zonhoven.
Eef at slouvlaki, Ann de grillschotel, Ed de souvlaki Pegasos en ik koos de Gemista (gevulde paprika) een fles wijn en water. Het was lekkerrrrr!
En van eten word je moe en toen kwam de vraag, gaan we nog naar de film?
3 neen, 1(Eef) ja! Onze buiken zaten vol, Rundskop zal nog even op ons moeten wachten!

Zaterdag:
Weer: 1:46am 11°C
Klussen: bakstenen container, tuin opgeruimd, drankenhal
Keken: Blue blood
Aten: Witloof met gehaktballetjes en aardappelpuree

Ingrediënten

1 kg witlof - 1,2 kg gehakt -1 flesje koffiemelk of 1 potje room - peper zout en muskaatnoot

Bereidingswijze

De gehaktballetjes aanbraden in de pan, daarop het grof gesneden witloof leggen en kruiden.
Laten stoven op een laag vuurtje tot de witloof gaar is (ietsje knapperig mag). Giet er vervolgens de room bij en de kruiden. Bind de saus lichtjes met sausbinder.

2 opmerkingen:

Eef zei

Hungerige wolven dat dje zèt!

Tine zei

Zei de kievereer;-p